keskiviikko 7. elokuuta 2013

Tervetuloa uuteen blogiin

Uusi blogi, tässä se on, tervetuloa! Edellinen käsityöaiheinen blogi tuli harrastuksen hiipuessa tiensä päähän, joten piti keksiä uutta. Mistä aiheista haluaisin kirjoittaa? Mikä uudelle blogille nimeksi?

Puolen tunnin aivoriihen tuloksena syntyi nimi “Tyylikästä”. Aluksi hieman vierastin sitä, sillä nimi tuntui liian hienolta. Mutta lopulta se alkoi tuntua hyvältä.

Tämä on siis lifestyle-blogi, mitä se sitten tarkoittaakin. Ainakin tulen bloggaamaan muodista ja varmaan sistuksestakin. Kokkailuista myös. Ja nyt on paikka, minne voin viimein linkittää kaikki ihanat kenkälöydöt!!!

Yksi ehkä hieman vähemmän lifestylemainen aihe, josta aion kirjoittaa, ovat kirjat. Olen juuri lukenut Miika Nousiaisen Metsäjätin, Petri Tammisen Muita hyviä ominaisuuksia ja Riku Korhosen Nuku lähelläni. Pidin kaikista.

Mutta mikä voisi olla hyvä “ensimmäinen” postauksen aihe? No, ainakin tilasin eilen kaksi uutta paitaa Schoffasta. Se on liike, joka tekee paitapuseroita tilauksesta. Yli 180-senttiselle naiselle liike on unelma! Ostan sieltä perusmallisen slim-paidan, johon tilaan 3 cm lisää pituutta selkään. Samalla voin itse valita väriyhdistelmän ja kauluksen mallin.

Tämän sinisen vaaleanpunaisilla napeilla tilasin kesän alussa.


Nyt tilasin kaksi valkoista paitaa, toisen oransseilla käänteillä ja napeilla. Hintaa paidoille tuli yhteensä 200 euroa. Ne ovat laadukkaita, joten paidat maksavat itsensä kyllä takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti