lauantai 31. elokuuta 2013

Energinen lauantai

Vedin viime talvena töissä tosi rankan projektin ja kaikki liikunta jäi, varsinkin loppukeväästä, ohjelmasta. Nyt kesän mittaan olen alkanut uudelleen liikkua säännöllisesti.

Kun aloitin liikkumisen 2-3 kertaa viikossa (salilla käyntiä, pyöräilyä, pilatesta), olin  monta viikkoa umpiväsynyt. Olisin halunnut kaivautua aamuisin peiton alle ja jatkaa nukkumista vähintään kahteentoista.

Viimeisen viikon aikana on kuitenkin tapahtunut muutos. Olen aamuisin virkeämpi ja tänään, lauantaina, heräsin spontaanisti jo ennen kahdeksaa. Yleinen energisyyteni on siis selvästi lisääntynyt.

Vaikka en uskokaan siihen, että Alex Stubb oikeasti tekee päivässä vain 8 tuntia töitä ja nukkuu joka yö 8 tuntia, hän on oikeassa siinä, että tunti liikuntaa päivässä antaa kaksi tuntia lisäenergiaa.

Liikkuminen joka päivä ei kuitenkaan ole oma tavoitteeni. Jos kolmena päivänä viikossa ehtisin jatkossa liikkua, olisin tyytyväinen. Se toisi jäljellä olevaan vapaa-aikaan kaipaamaani lisäpotkua ja auttaisi jaksamaan töissäkin paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti