perjantai 23. elokuuta 2013

Hot - NOT!

'+ [Explored]' photo (c) 2012, J L - license: http://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/
Kävin eilen tutustumiskäynnillä Esportissa. Palvelukonsepti siellä on kiva: toivotetaan tervetuloa, sanotaan moikat lähtiessä ja muutenkin ollaan avuliaita. Pisteet siitä!

Itse salikin laitteineen oli ok. Treenailin siellä rauhalisesti noin 40 minuuttia. Lähes kaikkia laitteita on vähintään pari, joitain enemmänkin, ja ne ovat hyvässä kunnossa. Sali ei ole kovin suuri, mutta sitä ollaan laajentamassa ja laiteväliä samalla väljennetään.

Salin jälkeen menin koetunnille. Esportissa kaikki kehonhallintatunnit - bodybalance, jooga, pilates - pidetään 40-asteisessa hot-huoneessa.

Kävin hot-Bodybalancessa. Apua mitä hikoilua! Tuli kuuma heti saliin mennessä, ja se vain paheni ja paheni. Lopputunnista hikoilu alkoi kirveltää silmiäkin, ja pyyhe oli läpimärkä.

Esportille tuli siis pitkä miinus, valitettavasti. Tiedän, että toiset suorastaan rakastavat treenata kuumassa huoneessa, mutta minun hikoilulahjoillani se on kertakaikkiaan liikaa.

Satsin kuntosalin pitäisi olla melkoisen huono, jotta vaakakuppi enää voisi kääntyä Esportin puoleen. Koska välillä voisi olla ihan kiva käydä ohjatuilla tunneillakin, ei vain treenata yksikseen salilla.

Lopetetaan kuitenkin positiivisesti, sillä Esportin salilta oli tosi kauniit näkymät rautatieasemalle päin. Mikäs siinä oli crosstrainerissa rehkiessä, kun ikkunasta näkyi taideiden yön alkava humu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti