sunnuntai 25. elokuuta 2013

Huvilateltassa Ronya & Bebe

Meillä on ystävän kanssa noin vuoden jatkunut perinne: viemme toisemme vuorotellen kerran kuussa johonkin kulttuuritapahtumaan. Olemme käyneet mm. katsomassa nykysirkusta Cirkossa, Grex Musicus -kuoron konsertissa, teatterissa (Lillanin sijaan tosin menimme lipuilla vahingossa Svenskaniin) ja nukketeatterissa.

Lauantai-iltana kävimme ystävän ehdotuksesta Helsingin juhlaviikkojen Huvilateltassa katsomassa Ronyaa ja Bebeä.

Ronya on 21-vuotias suomenruotsalainen artisti, joka tekee rankemmanpuoleista poppia, jossa ainakin ensikuulemalta oli vaikutteita mm. konemusiikista ja hiphopista. Konserttimainoksen mukaan "Ronyan soundi on mielenkiintoinen sekoitus Rihannaa, Duffya ja Evanescencea".

Tykkäsin, kovasti. Lisäksi ihailin sitä, miten valovoimaisesti ja itsevarmasti nuori Ronya esiintyi.

Ronyasta en tajunnut ottaa kuvia, mutta illan toisesta artistista, espanjailaiseta Bebestä, napsin muutaman otoksen.


Beben esitys oli todella energinen ja nautin siitäkin kovasti. Se oli musiikkia, jota en itse kotona kuuntelisi, mutta jota oli tosi kiva kuunnella livenä. Latinorytmit kiskoivat jäyhät suomalaisetkin mukaansa ja loppua kohden lavan eteen oli kokoontunut tiivis porukka fiilistelemään.


Me lonkka-  ja selkävaivaiset tädit istuimme tyylikkäästi tuoleissa, jotka kävimme varaamassa heti kun Huvilateltan alueelle saavuimme. Olimme nimittäin ostaneet ravintola Juuren erikoishintaisen aterian etukäteen ja pelkäsimme, ettei paikkoja sen nauttimisen jälkeen enää saisi. Ja se pitikin paikkansa.

Juuren ateria pesi kyllä Flow:n kehutut ruoat mennen tullen:  gourmet-purilainen haukipihvillä, chilinmakuiset maalaissipsit ja raikas selleri-porkkanasalaatti oli todella tasapainonen ja kiva makuelämys.

Ruoastakaan en tietysti muistanut ottaa kuvaa. Selvästi vielä hakusessa tämä bloggaus vielä :) Mutta poislähtiessä ikuistin sentään Tokoinrannan pimeän ja tunnelmallisen illan.


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti