maanantai 19. elokuuta 2013

Sats vai Esport?

Vaihdoin kesän alussa työpaikkaa. Kaikissa aikaisemmissa työpaikoissani on sattumalta ollut oma kuntosali. Mutta enää ei ole, ja nyt pitäisi valita, millä salilla Helsingin keskustassa rupean käymään.

Olen kesän ajan käynyt satunnaisesti Motivuksessa. Olen kuitenkin pettynyt Motivus Adlonin saliin, joka on todella pieni. Ei lämmitä edes se, että sali on auki 24/7. Motivus Center taas on hieman hankalassa paikassa, vaikka muuten ok onkin.

Viime vuosina olen käynyt myös Fix liikuntakeskuksessa Töölössä. Se on uuteen työpaikkaan nähden vain pahasti syrjässä. Harkinnassa kävi myös Forever Töölö oopperan vieressä, mutta sekin on hankalassa paikassa, samoin kuin keskustan Elixia.

Karsinnassa jäljelle ovat siis jääneet Sats Eliel ja Esport. Olen menossa tällä viikolla molempiin koetunneille. Esportissa menen kokeilemaan Hot-Bodybalancea ja Satsissa tavallista Bodybalancea. Lisäksi aion testata molempien kuntosalilaitteita jonkin verran.

Kuukausimaksussa taitaa olla 10 euron ero Satsin eduksi. Molemmat kuulemma ovat yhtä ruuhkaisia. Esport on ehkä hieman hankalammassa paikassa.

Jos päädyn Esportiin, päätös pitää tehdä tässä kuussa, sillä liittyminen on elokuun ajan ilmaista! Onneksi on pari viikkoa aikaa haudutella päätöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti