torstai 15. elokuuta 2013

Tyylikkäät rain bootiet sateeseen

Kesän alussa törmäsin MyHabit-nettikaupan alelaarissa täydellisiin kumisaappaisiin, jotka tilasin samoin tein. Nyt olen muutaman päivän päässyt niitä myös kunnolla testaamaan ja kyllä, ne ovat ihanat!

Nämä rain bootiet ovat täysiveriset kengät, joilla on mukava kävellä pidempiäkin matkoja. Lisäksi nämä ovat naiselliset, eivät mitkään jykevät Hait tai Hunterit.

Lähde: http://www.fabsugar.com
Oikean koon metsästäminen vaati hieman salapoliisityötä, sillä kokomerkinnät ovat amerikkalaisia. Tutkin kokotaulukoita ja jopa mittasin jalkani ja tulin siihen tulokseen, että koko 10 on lähimpänä eurooppalaista kokoa 41. Oikeaan osui, onneksi!

Toinen ongelmallinen asia jenkkikaupoissa on maksaminen. Itse olen siirtynyt käyttämään yksinomaan Paypal-ratkaisua. Se tuntuu turvallisemmalta kuin se, että antaisin luottokorttitietoni suoraan ties mille kaupaille. Lisäksi se, että kauppa huolii Paypal-maksut, on minulle myös jonkin sortin takuu siitä, että kauppa on luotettava.

Mutta palataan itse kenkiin, joissa on pari pientä puutetta :( Ensimmäinen on se, että varren reuna on melko kova. Kenkää on siis mahdotonta pitää paljasta ihoa tai vain sukkahousua vasten. Jalassa pitää siis aina olla riittävän pitkävartiset paksut puuvillasukat.

Toinen heikkous on se, että leveälahkeisten housujen puntit eivät kävellessä pysy kapean varren sisällä. Jos siis housut ovat aavistuksenkin liian pitkät, ne laahaavat helposti maata ja kastuvat.

Miten ongelma ratkaistaan? Tilaamalla toiset samanlaiset popot, tällä kertaa pitkävartisena!
Lähde: Loefflerrandall.com
Nämä olisivat maksaneet hieman alle 200 dollaria Loeffler Randallin omassa verkkokaupassa. Muuten siedettävä hinta, mutta päälle olisi tullut vielä reilu 100 euron rahti.

Selattuani nettiä hetkisen löysinä nämä eBayn kautta tarjouksesta, muistaakseni 79 dollarin hintaan plus noin viidenkympin rahtimaksu. Kokonaishinnaltaan n. 88 euron toimituksen pitäisi tulla ensi viikon lopulla, jipii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti