keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Hassu paitapuserokauppa Kampissa

Lähde: http://www.naracamicie.fi
En ole pitkään aikaan käynyt Kampin kauppakeskuksessa. Nyt satuin kulkemaan sen ohi, joten  suuntasin tutkimaan Fiumen syysuutuuksia. Kävin sielläkin, mutta eurojani päädyin jättämään viereen perustettuun (minulle) uuteen liikkeeseen Naracamicie.


Naracamiciella on yli 460 myyntipistettä eri puolilla maailmaa. Suomen myymälä on tosiaan vasta hiljan perustettu. Katseeni kiinnittyi heti näyteikkunan leikkisiin paitapuseroihin. Harmi vain, että valtaosa paidoista näytti aivan liian lyhyiltä omalle pitkälle selälleni.


Liikkeen paidoissa oli kuitenkin sitä jotain. Ei ihan tuiki-tavallisia vaan jänniä kauluksia, leikkauksia tai hihansuita, liikaa nappeja tai montaa eri somistekangasta nappilistassa.

Sovittelin monia paitoja, mutta päädyin lopulta tähän perusvalkoiseen paitaan. Tästä löytyi koko 44, joten helma oli tarpeeksi pitkä. Lisäksi tuo raidallinen somistereunus oli kiva yksityiskohta. Myyjä mainosti paitaa myös sillä, että sitä ei pesun jälkeen tarvitsisi juurikaan silittää (jes!).

 
Paita maksoi 99 euroa. Laatuun nähden se oli ehkä aavistuksen kallis, mutta menköön designin piikkiin.

Kaikkea muuta ihanaa piti kokojen ja pituuden uupuessa vain jättää hyllyyn, nyyh...tällaisia kauluksia useilla koristenapeilla oli valikoimassa useita erilaisia.

Lähde: http://www.naracamicie.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti