sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Janet Sport -ballerinat kaupaksi


Parit kengät ja pari laukkua ovat nyt kuukauden päivät olleet huuto.net:issä myynnissä. Ne ovat automaattiuusinnassa, eli jos huutoja ei tule, ilmoitus julkaistaan uudelleen.

Olen määritellyt kaikille tuotteille hintavarauksen, koska ihan vitosella en ole valmis tuotteista luopumaan. Laukut varsinkin ovat sellaisia, että pidän ne mieluummin itse kuin myyn polkuhintaan.

Kuvan Janet Sport -ballerinat matkaavat kohta uuteen kotiin Turkuun!

Huudon kohdalla kärsivällisyys on valttia. Jos myy esim. vaatteita tai huonekaluja ja haluaa niistä säällisen hinnan, kannattaa rauhassa odottaa, että oikea ostaja osuu paikalle.

Astiat taas menevät yleensä jo ensimmäisellä huutokierroksella kaupaksi tai viimeistään toisella. Selvästi ihmiset rohkeammin huutavat sen tyyppistä tavaraa kuin vaikkapa vaatteita.

Hintavarauksen tekeminen edellyttää, että tunnistautuu palveluun pankkitunnuksin ja maksaa muistaakseni noin kympin hintaisen vuosimaksun.

Vuosi sitten syksyllä minulla taisi olla pari kuukautta kaikkinensa eräät Calligariksen baarijakkarat myynnissä, ennen kuin ostaja löytyi. Minä sain odottelun ansiosta tuotteista kohtuullisen hinnan ja ostaja tuolit paljon edullisemmin kuin jos olisi hankkinut ne Vepsäläisestä uutena. Win-win!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti