tiistai 17. syyskuuta 2013

Taas uusi kuntosali Helsinkiin!


Olin menossa ex-työkavereiden kanssa mex-mex-ravintola Patronaan syömään, kun Annankadulla törmäsin ihkauuteen liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressiin. Piti ihan netistä mennä tutkimaan, mistä tässä kuntokeskustulokkaassa on kyse.

Melko perinteinen, kuukausimaksuin pyörivä paikka se näyttää olevan. Kuukausijäsenyys tulee kalliiksi, sillä se maksaa reippaasti yli satasen. Mutta sitoutumalla 12 kk jäseneksi hintaluokka on sama kuin muissakin vastaavissa keskustan paikoissa.

Jumppasali näyttää kuvien perusteella kivalta:

Lähde: www.fressi.fi
Salille pääsisi nyt kolmeksi päiväksi ilmaiseksi treenaamaan. Taidan käydä kokeilemassa, jahka toivun viikonloppuna iskeneestä flunssasta. En nimittäin edelleenkään ole päättänyt, mille salille asettuisin. Motivukseen on vielä muutamia yksittäisiä käyntikertoja jäljellä ja ne pitää ensin kuluttaa pois.

Patrona oli tunnelmallinen paikka ja täyttyi viideltä ihan kokonaan. Söin tällaisia maissikuppeja, jotka oli täytetty kasviksilla: papukastikkeella, rucolalla ja juustolla. Annos oli ehkä hienoinen pettymys, sillä olin odottanut vahvoja ja täyteläisiä makuja. Tosin voi olla, että flunssakin hieman verotti makuaistia.


Lähde: www.facebook.com/PatronaMexicanKitchen
Patronan lista oli melko lyhyt ja siinä oli vain neljä pääruokavaihtoehtoa: kana, lammas, porsas ja tämä kasvis. Mutta kiva elämys se oli, kun arki-iltana kello viisi oli Suomessa ravintola täynnä. Melko harvinaista, sanoisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti