keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kuntosalilinjaus tehty!

Postailin loppukesästä ahkerasti arvioita erilaisista kuntosalivaihtoehdoista. Minulla oli siinä vaiheessa ostettuna kertalippuja Motivus-salille ja olin aikeissa ottaa käyttöön kuukausilipun jollekin salille heti, kun ne päättyvät.

Kävin muistaakseni elokuussa koetunneilla sekä Sats Elielissä että Esportissa. Tykkäsin Esportista paikkana enemmän, mutta siellä kehonhallintatunnit pidetään hot-huoneessa, mistä en pitänyt.

Sitten iskivät flunssa ja poskiontelotulehdus, joten asia jäi hautumaan. Nyt tervehdyttyäni olen aloittanut paluun liikunnan pariin rauhallisesti ja käyttänyt pois vanhenemassa olevia pilates-käyntikertoja Töölön Fix-liikuntakeskuksessa. Ja hurahdin nyt toden teolla lajiin uudelleen.

Tämä pisti salipakan hieman sekaisin, koska olin ajatellut uudeksi saliksi Sats Elieliä. Siellä kuitenkin on pilatestunti vain kerran viikossa. Lisäksi itselleni sopivat vain tiistai-, torstai tai perjantai-illat ja haluan lisäksi käydä tunneilla melko myöhään, mielellään vasta kuuden-seitsemän maissa.

Viimeiset pari-kolme iltaa olen kaivellut kuumeisesti erilaisten pilatesstudioiden aikatauluja ja etsinyt ratkaisua ongelmaani. Ja tässä on kartoituksen tulos:
  • Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 10, 10 x 130 euroa, ti klo 18.15, to klo 17.00, pe klo 17.00
  • Innofit, Kaivokatu 10 A, 10 x 169 eur, pe klo 16.00, la klo 9.30
  • Yoga Nordic, Unioninkatu 39 A 4-5, 10 x 135 eur, ti 19.45 (tosin juuri tämä tunti maksaa 20 eur/kerta)
  • Somatics Studio, Kasarmikatu 36, 10 x 190 euroa, ti klo 18.00, pe klo 18.00, la 10.00, su klo 17.15
  • Studio Yin, Sonera Stadium, 14 e/kerta, to klo 16.00, la klo 10.30, su klo 18.00
Sivuja selatessa tuli kyllä tutustuttua sen sortin webbisuunnittelun kukkasiin, että ei niistä sen enempää. Mutta kuten huomaatte, yksikään näistä erikoispuljuista ei pidä tunteja minun toivominani päivinä toivottuun aikaan.

Hetkisen ajan mietin Esportiakin uudelleen, koska siellä olisi pilatestunteja tiistaisin ja torstaisin seitsemän maissa. Mutta sitten muistin, miten huono olo minulle koetunnilla hot-huoneessa tuli. Kuumuus nyt ei vaan ole minun juttuni.

Motivuksen olin aikaisemmin kuopannut sillä perusteella, että se siirsi kaikki pilatestuntinsa Ruoholahteen. Mutta nyt rupesin miettimään asiaa uudelleen. Heillä kun on pilatestunnit sekä maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, torstaisin että lauantaisin. Ja kaikki tunnit ovat myöhäisillassa, kuten haluankin!

Ja itse asiassa pääsen Ruoholahteen työpaikastani Kaisaniemestä näppärästi bussilla 65A tai metrolla ja sieltä kotiin ratikalla 8.

Eli päätös on nyt tehty: siirrän nykyiset 9 salikertaa jumppatunneiksi Motivukseen, poltan ne ensin loppuun ja sen jälkeen ostan kevätkaudeksi kortin Motivukseen. Huh mikä määrä töitä tällaisen asian ratkaisemiseen tarvittiin, mutta nyt päätös on tehty ja olen siihen tosi tosi tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti