perjantai 4. lokakuuta 2013

Nyt harmittaa...

...nimittäin Schoffan toiminta. Kerroin reilu kuukausi sitten, että minulla oli epäonnea kauluspaitatilauksessa, jonka tein heiltä. Harmikseni Schoffa oli silloin tehnyt molemmat paidat vahingossa oransseilla napeilla, vaikka toisen piti olla kokovalkoinen. Sain siis vain toisen paidoista mukaani.

Ilokseni sain toissapäivänä Schoffasta viestin, että uusi paita olisi noudettavissa. Suuntasin siis eilen liikkeeseen ja hain uuden paidan virheellisen tilalle. Aamulla kaivoin pahaa aavistamatta esiin silityslaudan ja silitin paidan.

Ja sitten - laitoin sen päälle. Ei voi olla totta, mutta oli kuitenkin: tällä kertaa paidan 3 sentin pidennys oli unohdettu kokonaan.

Olen tilannut heiltä paitoja juuri siksi, että pitkänä ihmisenä saan ne tilattua mittojeni mukaan. Nyt paita oli muuten ok, mutta helma hädin tuskin ulottui housujen vyötäröön saakka. Aion palauttaa sen ja tällä kerralla vaadin kyllä rahatkin takaisin. En todellakaan jaksa enää kolmatta paitaa jäädä odottamaan.

Todella harmillista, mutta kuppi meni aamulla aika lailla nurin. Tämän viimeisen tilauksen kanssa kävi vielä niin, että liikkeestä alun perinkin soitettiin perääni ja kysyttiin, että "tilaatko paidan normaalina slimminä vai ekstra-slimminä".

Siihen vastasin, että en minä tiedä - haluan saman koon kuin edellisessäkin tilauksessa. Itsehän he minulle mainostivat, että kun mitat on kerran tallennettu heidän systeemiinsä, voin samoilla spekseillä tilata paitoja jatkossa.

Käytännössä tämä heidän "samat speksinsä" tarkoittaa sitä, että myyjä rustaa lyijykynällä tilauksia huolimattomasti ja tällaista pääsee tapahtumaa.

Ei hyvä, kestää kyllä tovin, ennen kuin lepyn. Aion myös tutkia netistä, löytyykö kilpailevia vaihtoehtoja.

2 kommenttia:

  1. Voi kurjaa tuommoinen. Toivottavasti vaihtoehto löytyy!

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne onneksi mukisematta hyvittivät paidan. Mutta se ei ihan riitä, jotta motivoituisin tekemään ihan heti uuden tilauksen. Olisin odottanut hieman vuolaampaa pahoittelua ja jotain hyvitystäkin odottelusta, vaivasta ja mielipahasta.

    VastaaPoista