maanantai 7. lokakuuta 2013

Softcare Antistatic -suihke vaatteille

Osallistuin viime talvena työväenopiston tyylikurssille, jossa kerrottiin vinkkejä myös vaatehuoltoon. Yksi vinkeistä oli, että huuhteluainetta ei kannata käyttää, koska se huuhtelee vaatteista myös elastaanin tiehensä.

Monet tekokuitua tai villaa sisältävät vaatteet kuitenkin jäävät pesun jälkeen todella sähköisiksi ilman hoitoainetta. Kurssilla kehotettiinkin ostamaan kotiin antistaattista suihketta ja käsittelemään sähköiset tekstiilit sillä.

Ongelmana on ollut se, etten ole onnistunut löytämään tätä ihmesuihketta yhdestäkään vaatekaupasta. Tänään viimeksi kävin Sokoksen vaateosastolla kyselemässä, mutta myyjä vain pyöritteli silmiään. 

Googlasin siis ainetta taas kerran. "Antisaattinen" tai "antistatic" ja "suihke" antavat tulokseksi linkkejä, joista valtaosa johtaa kodinelektroniikalle tarkoitettuun suihkeeseen.

Mutta viimein osuin verkkokauppaan, josta tätä antistaattista ihmeainetta saa tilattua: http://www.juhlapuvut.fi/. Tilasin tuolta samalla kertaa myös suojasuihketta, jota tyylikurssin vetäjä kehotti suihkuttamaan mm. paitapuseroiden kauluksiin.

Jahka putelit saapuvat, raportoin täällä, toimiiko sähköisyyttä poistava suihke nimensä veroisesti. Löytämäni aine on tuotenimeltään Softcare Antistatic ja myös valmistajan omasta verkkokaupasta sitä näemmä löytyy, jos tekin innostutte tilaamaan.


Lähde: Juhlapuvut.fi

4 kommenttia:

 1. Heippa hei! Itsellänikin on tämä ikävä ilmiö ajankohtaista taas näillä kylmillä keleillä. Joko jo on kertoa käyttökokemuksia tuosta pullosta?

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti sain vasta eilen ilmoituksen, että pullo on noudettavissa postista. Ja vasta torstaina todennäköisesti ehdin hakea sen. Eli ensi viikoon menee kokemusten kanssa. Mutta kirjoitan siitä kyllä oman postauksen, sen verran kiinnostaa itseänikin nyt villapaitakauden alkaessa (ne vasta sähköisiä ovat).

  VastaaPoista
 3. No nyt lienee jo pullo noudettu ja käyttökokemuksiakin karttunut?

  VastaaPoista
 4. Hei, kyllä tosiaan :) Postaus aiheesta löytyy uudesta osoitteesta. Käytän suihketta (sama pullo) edelleen ja olen tyytyväinen. Läyttökohteet ovat polyesteri ja villa. Lue lisää os. https://tyylikasta.wordpress.com/2013/11/13/kayttokokemus-antistaattisesta-suihkeesta/

  VastaaPoista