keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Käyttökokemus antistaattisesta suihkeesta

Sain jokunen viikko sitten tilaamani Softcare Antistatic -suihkeen käsiini ja kokeilin sitä tekokuitua sisältävään paitaan. Paita (kuvassa) on satiinimainen ja ongelmana on ollut, että jo päälle puettaessa se liimautuu makkarankuorimaisesti kehoa vasten.

Suihketta piti suihkuttaa vaatteeseen 20 cm etäisyydeltä ja antaa sen tämän jälkeen kuivahtaa. Ohjeen mukaan käsittely kestää jopa muutaman pesun, eli sitä ei tarvisisi edes aina toistaa.

Kun vedin paidan päälle, ero vanhaan oli merkittävä. Kangas ei liimautunut käsivarsista ihoa vasten vaan laskeutui kauniisti. Ehdin jo innostua!

Mutta mutta...ongelma tuli vastaan, kun pitkin päivää juoksin palaverista toiseen ja jouduin useamman kerran pukemaan päälleni tikkikankaalla vuoratun ulkotakin. Se reagoi paidan kanssa ja sähköisti sen lopulta vanhaksi makkarankuoreksi.

En nyt tiedä, kuluiko suihke pois puserosta vai oliko toinen tekokuitugangas ja hankaus vain yksinkertaisesti liikaa. Seuraavaksi kokeilen suihketta kasmirvillaiseen paitaa, jahka kelit kylmenevät. Lupaan raportoida siitäkin.

Tuo paitapusero taitaa kuitenkin joutaa UFF:iin, koska se on kylmä ja epämiellyttävä pitää päällä. Sääli sinänsä, koska muoto on tosi kaunis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti