lauantai 14. joulukuuta 2013

Pesänrakennus jatkuu: sänky, sängynpeitto ja sohvatyynyjä

Yöpöydän ja lampun hankinnan jälkeen uuden asunnon sisustuksessa on ollut vuorossa sängyn ja päiväpeiton hankinta.

Sängyn hankin Boconceptista. Päädyin tähän Morten Georgsenin suunnittelemaan yksinkertaiseen vaihtoehtoon. Tykkäsin noista kulmajaloista ja pehmustetusta päädystä. Kankaaksi valitsin harmaan, mutta hieman kiiltävämmän version kuin mikä tässä mallisängyssä on.


Lähde: www.boconcept.com
 

Tekstiileissä ihastuin Stockalla käydessäni tanskalaisen HAY Designin tuotteisiin. Sängynpäälliseksi valitsin tämän Mega Dot -peiton harmaana. Päällinen on kaksipuolinen, eli siinä on sekä tumman- että vaaleanharmaa puoli. Yksi valintaperuste oli se, että peitto on tarpeeksi jäykkä, joten se on yksinkin helppo saada  levitettyä ryhdikkäästi sängyn päälle.

Lähde. Hay.dk
Olohuoneen sohvalle valitsin lisäksi uusiksi tyynyiksi HAY:n Dot Cushion -tyynyt. Hauduttelin tosin tyynyjen hankintaa melkein kuukauden. Kävin mm. Skannossa ja Design Forum Shopissa katsomassa, löytyisikö jostain pelkkiä päällisiä, koska tyynyjä minulla oli jo ennestään paljon. Mikään ei kuitenkaan saanut minua muuttamaan mieltäni, kun olin mennyt näihin HAY:n tyynyihin ihastumaan.

Kangas on todella vahvaa villasekoitetta, ja eriväriset napit tuovat kivan ilmeen tyynyille. Värit olivat niin herkullisia, etten voinut ajatellakaan, että olisin ottanut kolme samanväristä tyynyä. Päädyin oranssiin, keltaiseen ja harmaaseen.

Lähde: Hay.dk

Lähde: Hay.dk

Lähde: Hay.dk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti