lauantai 28. joulukuuta 2013

Sisustusprojekti jatkuu

Työhuone on ollut muuton jälkeen koko ajan täynnä tavaraa. Sitä lojuu milloin pöydillä, milloin lattialla. Tarve kaappitilalle oli siis akuutti ja se piti ratkaista nopeasti.

Kävin tänään hakemassa Ikeasta tällaisen PS-sarjaan kuuluvan kaapin. Ei ehkä maailman kaunein, mutta tilava ja riittävän edullinen tilapäisratkaisuksi, kunnes saan lopullisen vision hiottua ja rahat säästettyä.

Lähde: Ikea.comLaatikostona minulla on työhuoneesa toistaiseksi Ikean Galant-laatikosto, mutta se ei sovi yhtään yhteen tuon juuri hankkimani kaapin kanssa. Ja muutenkaan en oikein tykkää sen harmaista isokokoisista vetimistä. Katso kuva Galant-laatikostosta >

Eli jossain vaiheessa se pitäisi uusia. Olen hieman sillä silmällä katsellut tätä Muuramen  laatikostoa.

Lähde: Vepsalainen.com

Kolmas asia hankintalistalla on säilytyskaluste eteiseen, johon saa tungettua huivit, pipot ja hanskat. Tällä hetkellä virkaa hoitaa perintonä saatu peililipasto, mutta olen ajatellut myydä sen ja ostaa tilalle modernimman.

Vahvin ehdokas on toistaiseksi tämä BoConceptin lipasto valkoisena. Ajattelinkin maanantaina mennä liikeeseen tätä katselemaan. Tykkään tyylistä tosi paljon, mutta se on aika korkea, 117 cm. Täytyy nähdä se livenä, jotta saan käsityksen siitä, kuinka massiiviselta se näyttää.

Lähde: BoConcept.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti