tiistai 21. tammikuuta 2014

Edelleen ilman päiväpeittoa

Ei mene nämä sisustusostokset nyt niin kuin Strömsössä. Aivan into piukeana hain maanantaina postista HAY Polygon peiton. Vielä pakettia aukaistaessa se näytti tosi hyvältä. Mutta sitten heitettynä sängyn päälle se näytti likaisenharmaalta suhteessa helmenharmaaseen sängynpäätyyn.

Lähde: Finnish Design Shop
Alkaa harmittaa koko sängynpäädyn valinta. Mutta ei sitä tietysti kannata verhoiluttaa uudelleen, se vasta kalliiksi tulisi. Eli ei kun Polygon-peitto tänä aamuna postiin. Palautussysteemi Finnish Design Shopilla on onneksi mainio. Paketti sellaisenaan postiin ja siellä maininta palautuksesta, niin homma oli hoidossa.

Nyt siis ollaan taas ilman päiväpeittoa. Jostain pitäisi löytää tarpeeksi jämäkkä, tikattu, moderni vitivalkoinen päiväpeitto. Pitäisi ehkä kysyä vinkkejä Oma Koti Valkoinen -blogin Miialta :) Tällaisia potentiaalisia kauppoja bongasin tuossa äsken, tosin en varmistanut, toimittavatko ne kaikki tavaraa myös Suomeen.
Sen tuossa Googlaillessa opin, että quilt tarkoitaa tikattua peittoa tai täkkiä, ja päiväpeitto on taas joko bedspread tai  bed cover. Yksi ihan kiva ja mahdollinen voisi olla tämä:

Lähde: http://www.bellacor.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti