keskiviikko 15. tammikuuta 2014

HAY Polygon peitto

Virhelaukaus eli HAY Mega Dot -päiväpeitto on nyt kaupattu Huudossa. Kävin vielä viime metreillä kamppailua itseni kanssa, sillä kierreltyäni Stockalla etsimässä uutta päiväpeittoa muistin, miksi HAY:n peittoon niin kovasti ihastuin.

Se on ennen muuta täydellisen jämäkkä. Monet päiväpeitot ovat ohuita rättejä, jotka on yksin todella vaikea levittää siististi sängylle. Mega Dot on materiaalinsa osalta siis täydellinen päiväpeitto, ja kuviointi toki on myös todella hauska ja sympaattinen. Ainoa ongelma siinä siis oli vihertävä sävy.

Noh, piti tietysti mennä valmistajan sivuille urkkimaan, löytyisikö sieltä mitään toista soveliasta peittoa tai väriä. Ja silmiin osui tämä vaaleanharmaa Polygon-peitto, jota mm. Finnish Design Shop kauppaa 173 euron hintaan.
Lähde: Finnish Design Shop

Moniin peittoihin verrattuna (Ikeaa ehkä lukuunottamatta) HAY:t ovat mielestäni jopa aika edukkaita. Ei nimittäin ollut mitenkään tavatonta, että Stockalla jostain toisesta peitosta (esim. Himla, Linum) olisi joutunut pulittaman monia satasia.

Polygon saattaisi sopia yhteen helmenharmaan sängynpäädyn kanssa. Katostaan, tilasin sen nyt joka tapauksessa kotiin. Onneksi Finnish Design Shopissa on toimiva palautussysteemi, jos tämänkin sävy osoittautuu vääräksi.

Edellisen peiton kanssa ongelma tosiaan oli se että olin hukannut kuitin autuaasti jonnekin, enkä muutenkaan usko, että palautus 2 kk jälkeen ostosta olisi noin vain onnistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti