sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Päiväpeittokangas löytyi: Lauritzon's Svan

Ystävän vinkkaamana luulen löytäneeni sopivan päiväpeiton!

Lähde: www.lauritzon.fi/

"Svan on Lauritzonin kokoelman ihana tuplaleveä sängynpeittokangas. Lumenvalkoinen pikeekuvioitu kangas on egyptiläistä pitkäkuituista puuvillaa. Kuvioissa on kolme vaihtoehtoa: trendikkään ympyräkuvion lisäksi myös klassinen salmiakkiruutu kahdessa eri koossa."
Ystävä on tilannut Stockmannilta saman valmistajan toisen kankaan ja ommellut itse peiton. Kuulostaa hyvältä tällaisen DIY-naiselle. Siten saan myös täydellisen kokoisen peiton eikä se roiku esim. sivuilta liian pitkälle. Koot nimittäin vaihtelevat parisängyn peitoissa hurjasti.

Tänään odotan lisäksi kuin kuuta nousevaa, että ostaja tulisi hakemaan pois vanhan peililipaston. Piironki on ollut minulla vuodesta 1994 lähtien ja nyt tuntui siltä, että sen on aika muuttaa uuteen kotiin. Sisustusmakuni on muuttunut vuosien saatossa modernimmaksi ja tätä oli vaikea enää sovittaa muun tyylin kanssa yhteen.Lipasto on mummoni siskon miehen "Jaskan" peruja. Valmistusvuodesta ei ole tietoa, mutta sen takana lukee Helsinki - Helsingfors 1015. Nyt piironki pääsee uuten kotiin ja sillä on toivottavasti edessä vielä pitkä elämä <3

Ps. Peilistä näkyy se Huudossa myymäni kulmalipasto, josta maksettiin 95 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti