torstai 16. tammikuuta 2014

Talvikenkäostoksilla väärään aikaan

En ole koskaan oppinut seuraamaan kauppojen sesonkeja. Vaikka tiedän, että jos haluaisi esimerkiksi löytää hyvät talvikengät, pitäisi iskeä kauppoihin heti, kun valikoimat syksyllä saapuvat. Näin joulun alekauden jälkeen nimittäin tuntui liki mahdottomalta tehtävältä löytää itselleen kivat nilkkurit. Mutta kun mustien nilkkurien tarve kävi ilmi vasta äskettäin, niin minkäs teet.

Aloitin tutkimisen Javari.co.uk-kaupasta, jota olen käyttänyt jo pari vuotta. Ei mitään järkevää tulosta. Sen jälkeen tutkin mm. Brandosin ja Zalandon valikoimaa. Tämän jälkeen kierros Helsingin ydinkeskustassa akselilla Zio - Aleksi 13 - Stocka - Nilsson - Kenkäfriikki. Ziossa oli tosi kivoja malleja, mutta ei enää omaa kokoani jäljellä. Harvinaisempiin liikkeisiin kuten Mec Shoe tai Tizziana en jaksanut lähteä raahautumaan.

Joten ei kun takaisin nettikauppojen pariin. Lopulta päädyin tilaamaan Spartoosta nämä Wondersin Mariela-nilkkurit. Sovitin samantyyppisiä punaisia Ziossa joten tiedän, että lesti sopii ja kanta on sopivan  korkuinen.

Lähde: Spartoo.fi
Wondersit ovat muutenkin aivan käsittämättömän hyviä jalassa. Ja jos nämä jostain syystä eivät sovi käyttötarkoitukseen eli suorien prässättyjen housujen kanssa pidettäväksi, palautusaikaa on 30 päivää. Olen nimittäin todennut, että jos kenkä ei ole lestiltään tarpeeksi kapea, se ei näytä hyvältä suorien housujen kanssa.

Nykyisten nilkkurien ongelma on myös se, että varsi on liian leveä ja molemminpuolisen nepparikiinnityksen takia puntit juuttuvat rumasti varteen eivätkä laskeudu. Toivon, että tuossa Wondersin nilkkakoristeen kanssa ei käy samoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti