maanantai 25. elokuuta 2014

Laura Ashleyn pesuaineet

Omot ja Arielit ovat olleet historiaa jo puolisen vuotta, sillä olen siirtynyt kokonaan Stockmannin myymiin Laura Ashleyn pyykinpesuaineisiin. Ensimmäisen ostoksen tein ihan kokeilumielessä ja ihastuin heti pesuaineiden tuoksuun.
 
Kokeilin sekä ruskeaa Musk Elegance -tuoksua että vihreänsävyistä White Rose & Waterlily -tuoksua. Ihastuin edelliseen ja sitä onkin menossa jo kolmas pullo. Pesuaine on sen verran tyyristä, että sitä ei vahingossakaan annostele liian suuria määriä ja pullo on riittoisa. 
Huuhteluainetta en ole käyttänyt enää pariin vuoteen, koska aikuisopiston tyylikurssilla opettaja totesi, että se on tarpeetonta ja vie joustavista vaatteista elastaanin pois. Sähköisille vaatteille kuten villapaidoille hän suositteli sen sijaan antistaattista suihketta, josta olen kirjoittanut aiemmin käyttökokemuksia.

Olen hankkinut paitapuseroiden silityksen avuksi Lauta Ashleyn sarjasta myös White Rose & Lilly Starch Spray -suihkeen. Siinäkin on miellyttävä tuoksu, mutta en ole aivan vakuuttunut siitä, että aineella on kovin tärkkäävä vaikutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti