lauantai 10. tammikuuta 2015

Verhoja, verhotankoja ja Mademoiselle

Löysin googlaamalla tieni 1980-luvun klassikkokauppa Ellokseen. Ennen muinoin selattiin kuvastoja, nyt todella toimivaa verkkokauppaa. Etsin pellavasta tehtyjä laskosverhoa ja sivuverhoja ja Elloksesta löytyi molemmat.

Molempien verhojen Materiaali on ohut pellavavoilee. Erityisen tyytyväinen olen tästä laskosverhosta, uskon että se tulee toimimaan keittiössä erinomaisesti. Verhon leveys on 140 cm.

Lähde: Ellos.fi
Sivuverhot tilasin 250 cm korkuisina. Verhon yläreunassa on kuja, mutta aion siitä huolimatta ripustaa verhot tankorenkailla.

Lähde: Ellos.fi
Verhotangot hankin niinikään verkosta. Kävin katsomassa tankoja ensin livenä sekä Stockmannilla että Kodin1:ssä. Molemmissa valikoima oli erittäin kehno ja tangot olivat jatkettavia.

Verhomatto.fi:stä löytyi 25 mm paksuisia mattahopean värisiä verhotankoja 160-240 koossa. Tankoihin  voi valita haluamansalaiset kannakkeet, päädyt ja tankorenkaat. Päädyt otin pyöreinä palloina. 17 cm kannakkeet, jotka valitsin, ovat näköjään poistuneet valikoimasta ja tilalle on tullut teleskooppikannakkeita, joita voi säätää 12-19 cm välillä.


 
Lähde: Verhomatto.fi
Viimeinen raportoitava asia on, että ihanainen Mademoiselle saapui viime viikolla ja sopii täydellisesti omalle paikalleen kakluunin  viereen <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti